Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Survivor spoiler 02/06: Διαψεύδεται ότι αποχωρεί σήμερα ο Τριαντάφυλλος!

Θρίλερ για γερά νεύρα! Ποιος παίκτης αποχωρεί τελικά;

Survivor spoiler 02/06: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή και από το πρωί επικρατεί ένα μπάχαλο σχετικά με το ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4!

Από το πρωί το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει πως ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4 είναι ο Τριαντάφυλλος, μετά από 11 φορές που έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση! Σε πολλούς προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και κυρίως στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τονίζει πως γνωρίζει από πολύ έγκυρη πηγή πως τελικά ο Τριαντάφυλλος ΔΕΝ θα αποχωρήσει και πως όλα τα site, μεταξύ των οποίων και το δικό μας, θα πέσει έξω στο spoil.

Κάπου εδώ εμείς θα πούμε πως λόγω των ημερών και των συνεχόμενων ασταθειών στα spoil θα κρατήσουμε μια “πισινή” καθώς ο Ατζούν δεν διαρρέει το παραμικρό, καταφέρνοντας έστω και στο τέλος του Survivor 4 να βάλει τέλος στα spoilers.

Survivor spoiler 02/06: Διαψεύδεται ότι αποχωρεί σήμερα ο Τριαντάφυλλο!

Σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ντάφυ είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το ριάλιτι, αμέσως μετά από τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη ωστόσο παρέμεινε και ήταν κοινή συμφωνία να αποχωρήσει στην επόμενη ψηφοφορία! Έτσι παρότι σε διαδικτυακές ψηφοφορίες δεν ήταν τελευταίους φέρεται να είναι τελικά ο παίκτης ο οποίος σήμερα το βράδυ θα δούμε να αποχαιρετάει συμπαίκτες και αντιπάλους και να φεύγει από το Survivor, επιστρέφοντας στην οικογένειά του που τόσο πολύ του έλειψε!

Οπότε μην αποκλείεται τελικά ο Τριαντάφυλλος να μην αποχωρεί μέσω ψηφοφορίας αλλά οικειοθελώς σώζοντας κάποιον συμπαίκτη του!

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.