Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Survivor 4: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την κατάσταση του Ντάφυ μετά την αποχώρησή του

«Θέλει να βρεθούμε…»

Ο Γιώργος Λιανός επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102,2 και μεταξύ άλλων μετέφερε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση του Ντάφυ από το Survivor 4
«Ο Ντάφυ έδιωξε μια εντεκάδα ολόκληρη. Ο Ντάφυ ήταν δίκαιος, δεν του άρεσε να φεύγουν δυνατοί παίκτες εξαιτίας του και ο ίδιος έλεγε “αν αποχωρήσω θα πάω στο παιδάκι μου”. Ο Ντάφυ άφησε την υπογραφή του, περάσαμε ωραία καραντίνα μαζί του.

Πέρα από τον Σάκη και την Μαριαλένα που έχουν δηλώσει ότι είναι παρέα με τον Ντάφυ, οι υπόλοιποι πανηγύρισαν με την αποχώρηση. Τώρα που φεύγει δεν νομίζω ότι πρέπει να “κρατάνε” πράγματα που έχουν πει με τον Ασημακόπουλο. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να τους δω τους παίκτες που φεύγουν αλλά αν τους προλάβω την ημέρα που φεύγουν, τους βλέπω.

Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει ανακοινωθεί.

Ο καθένας είναι μόνος του. Θα παίζουν και αγόρια με κορίτσια. Θα είναι τρεις αγώνες ασυλίας και θα κερδίζει ο ένας. Αυτός ο ένας θα έρχεται στο συμβούλιο το βράδυ και θα “δίνει” έναν. Είναι φουλ ατομικό πιά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε επίσης