Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με νέο επεισόδιο και αρκετές αλλαγές επιστρέφει το Survivor το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα το παιχνίδι αλλάζει για τα καλά και γίνεται ατομικό. Αυτό σημαίνει πως οι 7 εναπομείναντες παίκτες θα δώσουν μάχη για την πρώτη ασυλία, η οποία θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο παίκτης που θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία. Αυτό σημαίνει πως εξασφαλίζει την παραμονή του στο Survivor, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα κληθεί να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Ποιον συμπαίκτη του θα υποδείξει ως υποψήφιο όμως ο Σάκης Κατσούλης; Τα spoilers θέλουν τον 30χρονο επιχειρηματία να βγάζει στον… τάκο την Καρολίνα Καλύβα.

Survivor – Όλες οι νέες αλλαγές
Μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται από αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στο Survivor που ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα!

Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες.

Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία.

Διαβάστε επίσης