Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Survivor 4 trailer 8/6: Η Ελένη Χαμπέρη ξύπνησε και περνάει στην αντεπίθεση!

“Δεν πάει να λέει η Μαριαλένα ψέματα και να…”

Όσο σφάζονται στον Survivor τόσο ανεβαίνουν ξανά τα ποσοστά τηλεθέασης και ο Ατζούν στήνει πάρτι! Μπορεί στην Ελλάδα να γίνεται χαμός με την επιστροφή του Τριαντάφυλλου αλλά στον Άγιο Δομίνικο γίνεται χαμός μεταξύ των Amigos και των Μαριαλένα – Σάκης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε πρώτο από νωρίς εχθές το Youweekly.gr, ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία στο δεύτερο αγώνισμα κι έτσι έπρεπε να υποδείξει κάποιον ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτός ο κάποιος προς έκπληξη όλων ήταν η Ελένη Χαμπέρη με την οποία όπως είπε είχε έρθει κοντά αλλά την απογοήτευσε η συμπεριφορά της μετέπειτα.

«Θέλω να πω ότι είμαστε μόνο επτά. Οι επτά καλύτεροι. Αγωνιστικά είμαστε πάνω κάτω το ίδιο. Δεν μπορώ να ψηφίσω ούτε τον εαυτό μου, ούτε τον Σάκη, ούτε την Καρολίνα που ήδη είναι υποψήφια. Από τα άλλα παιδιά είχα έρθει αρκετά κοντά με την Ελένη. Ήμασταν και στους μπλε και στην καινούργια κόκκινοι. Έχουμε περάσει αρκετές στιγμές μαζί, περισσότερες από ότι με τα άλλα. Όμως με έχει προβληματίσει και στεναχωρήσει περισσότερο από τον καθένα εδώ πέρα. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται το όνομα Ελένη και αυτή δεν παίρνει θέση να ξεκαθαρίσει τι γίνεται. Δεν λέει την άποψή της. Άλλα λέει σε εμάς, άλλα στα υπόλοιπα παιδιά. Άφησε να εννοηθεί ότι ο Σάκης κάνει ψυχολογικό πόλεμο, κάτι που είναι πολύ βαρύ. Περνάει καλά τελικά μαζί μας στα έπαθλα ή δεν περνάει καλά. Με έχει μπερδέψει πολύ όλο αυτό και επειδή εμένα μου αρέσουν τα καθαρά πράγματα και οι σταράτες κουβέντες, να βγαίνεις και να λες την άποψη σου και να μη φοβάσαι. Για αυτό το λόγο επειδή με έχει πραγματικά στεναχωρήσει ψηφίζω Ελένη», είπε χαρακτηριστικά.

Το λόγο πήρε η Ελένη, η οποία τόνισε πως ήταν σίγουρη για το ποιον θα υποδείξει η συμπαίκτριά της, αφήνοντας αιχμές ότι το… έχτιζε εδώ και μέρες με τον Σάκη.

«Ήμουν σίγουρη. Τόσο καιρό που άρχισε να γίνεται αναφορά σε εμένα ήμουν σίγουρη ότι κάτι ετοιμαζόταν. Για το ότι δεν είμαι ξεκάθαρη, νομίζω έχουν συζητήσει όλα τα θέματα τόσες φορές. Ξέρω ότι μέσα μου είμαι καθαρή, δεν έχω κρύψει τίποτα. Για όποιο θέμα μου έχουν φορτώσει ξέρω ότι είμαι καθαρή. Δεν ξέρω γιατί στεναχώρησα τόσο τη Μαριαλένα. Θα μπορούσε να το συζητήσει μαζί μου. Είναι δεκτή η άποψή της, σίγουρα δεν συμφωνώ με το λόγο που είπε. Το ότι δεν είμαι ξεκάθαρη δεν μπορώ όμως να το δεχτώ. Είμαι σίγουρος ότι ο Σάκης ήθελε να με δώσει την προηγούμενη εβδομάδα. Το είχα πει, ήταν περίεργη η επίθεση πριν το αγώνισμα ασυλίας. Δεν με ενοχλεί, είναι λογικό και σεβαστό. Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου», σημείωσε.

Το trailer για το αποψινό 8/6 επεισόδιο του Survivor
Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε την Ελένη – που είναι ευρέως γνωστό πως είναι από τις πιο αθόρυβες παίκτριες – να σηκώνει ανάστημα και να βάζει τα πράγματα στην θέση τους! Οι Amigos δεν σπάνε όπως φαίνεται, τουλάχιστον ακόμα.

Έχουμε και αγώνα για την τρίτη ασυλία. Ξέρουμε ποιος θα το πάρει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι μεγάλη έκπληξη. Σφαγή θα γίνει.

Διαβάστε επίσης