Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Survivor 4 – trailer 13/6: Άγρια επίθεση των Amigos σε Μαριαλένα – Σάκη πριν το συμβούλιο

«Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας! Νομίζουν ότι εμείς είμαστε οι χαζοί»

Αύριο 13/6 το Survivor 4 επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες και θα είναι άκρως απολαυστικό αν έχουμε καταλάβει σωστά από το trailer που βγήκε πριν από λίγα λεπτά. Στο επίκεντρο για ακόμη μια φορά θα βρεθούν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ειδικά μετά από το γεγονός που σημειώθηκε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Οι Amigos έχοντας δυο μέλη της ομάδας τους υποψήφια προς αποχώρηση, φοβούνται πολύ την ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός για τον παίκτη που θα αποχωρήσει, καθώς δεν θέλουν να σπάσει η πεντάδα τους.

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου τα πράγματα είναι άσχημα στον Άγιο Δομίνικο, αφού οι εντάσεις είναι καθημερινές. Με την Μαριαλένα και την Καρολίνα να έχουν φτάσει στο σημείο να τσακωθούν άσχημα και μπουν ανάμεσα τους για να τις χωρίσουν.

Τι θα δούμε στο Survivor 4 στις 13/6
Όπως λοιπόν είδαμε από το trailer, οι Amigos θα κράξουν άσχημα Σάκη και Μαριαλένα, μετά από την κίνηση του Κατσούλη να αλλάξει την απόφαση του ο Ηλίας Μπόγδανος και να βρεθεί εκείνος στην θέση της Ρουμελιώτη στον τάκο.

Καρολίνα και Ασημακόπουλος θα πετάξουν απίστευτα καρφιά, ενώ από την άλλη για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Κόρομι είναι “εξαφανισμένος” από όσα συμβαίνουν και γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο.

Το αγώνισμα
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όπως έχει μαθευτεί, ο αγώνας θα είναι Ελλάδας – Τουρκίας. Οι Μπλε θα γίνουν μια ομάδα και από την άλλη η Κόκκινη άλλη μια. Οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για ακόμη μια φορά με το ιδιωτικό τζετ του Ατζουν Ιλιτζαλί και να πάνε στις… εξωτικές Μπαχάμες!

Διαβάστε επίσης