Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών – Η ΕΛΑΣ θα καλέσει τον 32χρονο σύζυγο της Κάρολαιν

Η ΕΛΑΣ θα καλέσει τον 32χρονο σύζυγο της Κάρολαιν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις που έχουν σημειωθεί με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, με τον κλοιό να στενεύει επικίνδυνα, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

Οι νέες εξελίξεις με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά
Ο δημοσιογράφος είπε αρχικά: «Ενδεχομένως ίσως και εντός της ημέρας να έχουμε εξελίξεις. Δύο στοιχεία θα σας μεταφέρω. Το ένα είναι ότι τα στελέχη της ασφάλειας ερεύνησαν εξονυχιστικά τον εσωτερικό χώρο της μεζονέτας, χωρίς να προκύψουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν παρουσία ληστών.

Το δεύτερο είναι ότι τα στελέχη της ασφάλειας, αναζήτησαν μάρτυρες αλλά και βίντεο μέσα από τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής. Έκανα όλες τις κάμερες φύλλο και φτερό, από τα Γλυκά Νερά, μέχρι τη Μεσογείων και τη Μαραθώνος και δεν βρήκαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών στην ευρύτερη περιοχή.

Η ΕΛ. ΑΣ τα τελευταία 20 χρόνια έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη τεχνογνωσία με τη συνδρομή των “συμμάχων” αστυνομιών και έχουν βρει μέσα από τη διασταύρωση και την τεχνητή νοημοσύνη, σημαντικά στοιχεία για να εδραιώσουν την άποψή τους. Σήμερα, ίσως και από χθες το βράδυ, έχουν καλέσει ή θα καλέσουν τον σύζυγο της Καρολάιν, τον πιλότο».

Η αλήθεια για τις σχέσεις της «ψυχολόγου» με τον πιλότο
Όλο και περισσότερα στοιχεία για την «ψυχολόγο» της Κάρολαιν έρχονται στο φως, σχεδόν ένα μήνα μετά το άγριο φονικό που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

Για την ιδιότητα της, τη σχέση της με το ζευγάρι, αλλά και για την κατάθεση της στη ΓΑΔΑ μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Star η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου. «Σε όλη την πορεία της ζωής μου, κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η αλήθεια και η ειλικρίνεια, έτσι και θα συνεχίσω», υποστήριξε η κα. Μυλωνοπούλου και πρόσθεσε:

«Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς, αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω, λοιπόν, για άλλη μία φορά ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν. Όπως μου εξήγησαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες του γραφείου μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες.

Με έκπληξή μου λίγες μέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση-“κλειδί” της ψυχολόγου του ζευγαριού. Έπειτα από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Mου ζητήθηκε να μιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο, δίνοντας μία συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μία γενική εκτίμηση ως προς το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα».

«Βρέθηκα σε μία πολύ πιεστική κατάσταση. Από τη μία όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου εφόσον διενεργούνταν έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα και ταράχτηκα από τα όσα έγραφαν κάποια ΜΜΕ περί της “μαρτυρίας-κλειδί στην υπόθεση”», είπε ακόμη η κα. Μυλωνοπούλου.

«Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και επειδή υπηρετώ την ειλικρίνεια και την αλήθεια, έκρινα ότι εφόσον διέρρευσε το όνομα μου ως μάρτυρας, έπρεπε να αποσαφηνίσω ότι “δεν ευσταθούσαν τα όσα διαδίδονταν” για το πρόσωπό μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Μάλιστα, σε έγγραφο που έχω στη διάθεσή μου και μπορώ να σας επιδείξω ο Μπάμπης έδωσε την πλήρη συγκατάθεσή του, ώστε να απαντήσω στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με τις επισκέψεις τους, καθώς όπως σημείωνε είχα την αμέριστη εμπιστοσύνη της συζύγου του».

Εν συνεχεία η κα. Μυλωνοπούλου αναφέρθηκε στην ιδιότητα της ψυχολόγου που λανθασμένα, όπως αναφέρει, της αποδόθηκε και επισημαίνει: «Έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών». Ενώ, στο τέλος των δηλώσεων της εκφράζει την ευχή να συλληφθούν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, δηλώνει ότι «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Ας αναμείνουμε».

Διαβάστε επίσης