Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έδωσε 18,5 εκατ. δολάρια στον Τραμπ για να… ζήσει τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» στο Μανχάταν

Το διαμέρισμα στον Πύργο Τραμπ που αγόρασε ο Πορτογάλος το 2015 είχε εμπνεύσει τον δημιουργό του «50 shades» – Το κόστος για το διαμέρισμα στο Μανχάταν ήταν 18,5 εκατ. δολάρια και τώρα το παραχωρεί με 9 εκατ., ενώ μπορεί να πέσει κάτω από 8 εκατ.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έζησε ποτέ το αμερικάνικο όνειρο και καλείται τώρα να υποστεί την ζημία των 10,75 εκατομμυρίων δολαρίων στο διαμέρισμα που διαθέτει στην Νέα Υόρκη στο συγκρότημα του Ντόναλντ Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος άσος, έβγαλε από την τσέπη του 18,5 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει δικό του το πολυτελές διαμέρισμα στον Πύργο του Τραμπ στην πέμπτη λεωφόρο της Νέας Υόρκης, τον Αύγουστο του 2015, προτού ο πρώην πλανητάρχης εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 233 τ.μ και βρίσκεται σε ένα κτίριο ορόσημο του Μανχάταν, από τα πιο επιβλητικά στον κόσμο, ιδιοκτησίας του Τραμπ. Διαθέτει 58 ορόφους, ενώ εκτός από κατοικίες στεγάζει και γραφεία, όπως της CONCACAF, που βρίσκεται στον 17ο όροφο.

ronaldotowerrr

Ωστόσο, το πλάνο της μετακόμισης του στις ΗΠΑ προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα του MLS, δεν ευοδώθηκε ποτέ, αναγκάζοντας τον να βγάλει στο σφυρί την κατοικία, για λιγότερο από το μισό της τιμής που το αγόρασε, δηλαδή έναντι 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Η έλλειψη προσφορών βέβαια σε συνδυασμό με την πανδημική κρίση οδήγησε τον άσο της Γιουβέντους στο να ψαλιδήσει ακόμη περισσότερο την τιμή… Μάλιστα, αποκαλυπτικό δημοσίευμα της New York Post αναφέρει πως στις 19 Μαΐου, τα αρχεία πληροφοριών ιδιοκτησίας αποκάλυψαν ότι το σπίτι κοστίζει αυτή τη στιγμή μόλις 7,75 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται όπως γίνεται αντιπλητό για μια σημαντική απώλεια, που δεν κάνει ωστόσο την… τσέπη του Πορτογάλου άσου να ιδρώσει, καθώς το 2020, έγινε ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής ομαδικού αθλήματος που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στα κέρδη της καριέρας του, σύμφωνα με το Forbes. Μάλιστα, το τετραετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Γιουβέντους και εκπνέει το 2022, του αποφέρει κατά μέσο όρο 64 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο!

Το εν λόγω σούπερ lux διαμέρισμα αποκτά και ένα άλλο ενδιφέρον αν αναλογιστεί κανείς πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη συγγραφέα του τολμηρού βιβλίου σαδομαζοχιστικού σεξουαλικού περιεχομένου «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Διαβάστε επίσης