Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Θρήνος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός του

Τραγικές στιγμές! Συλλυπητήρια…

Θρήνος έχει σκεπάσει την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο αδερφός του Κώστας πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας 21/6. Ο επιχειρηματίας ένιωσε αδιαθεσία, οδηγήθηκε στην συνέχεια στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ποιος είναι ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Κώστας
Ο Κώστας Ρόκκος, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Στέλιος Ρόκκος πέθανε ο αδερφός του

Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα.Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Διαβάστε επίσης