Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστική φωτογραφία από την κηδεία της Καρολάιν

Το νεογέννητο μωράκι στην αγκαλιά του συζυγοκτόνου πατέρα του κρατώντας λουλούδια πάνω από τον τάφο της μητέρας του

Όσο ο 32χρονος συζυγοκτόνος περνούσε την πόρτα του ανακριτή το πρωί της Τρίτης και του φώναζαν «Να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη», η εκπομπή Πρωινό πρόβαλλε για πρώτη φορά μια σπαρακτική φωτογραφία από την κηδεία της άτυχης κοπέλας.

«Είναι αυτή η φωτογραφία από την κηδεία. Είναι ο πιλότος, κρατάει στα χέρια του, είναι συγκλονιστική φωτογραφία… Είδα τη φωτογραφία και χωρίς την επεξεργασία, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μακάρι να βρει στη ζωή το δρόμο του και να τα ξεπεράσει όλα αυτά γιατί θα έχει μια δύσκολη ζωή όταν μάθει αυτά που έχουν συμβεί. Μακάρι να είναι ρόδινη η ζωή του από εδώ και πέρα, όσο μπορεί να γίνει αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι μια συγκλονιστική φωτογραφία, είναι πάνω από τον τάφο, βλέπουμε τα λουλούδια και βλέπεις ότι έχει μαζί το παιδί τους στην αγκαλιά, όταν έχει σκοτώσει τη μητέρα του παιδιού. Και το κρατάει αγκαλιά σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι ανατριχιαστική φωτογραφία», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Πώς το συνεχίζει; Είναι το ίδιο πράγμα με την αγκαλιά στη μητέρα της Κάρολαϊν, είναι σαν να μη σε νοιάζει καθόλου. Δεν σε νοιάζει η ύπαρξη των άλλων καθόλου. Γιατί να “τελειώσεις” αυτή τη μάνα, κάνοντάς την να αγκαλιάζει το δολοφόνο του παιδιού της. Της σκότωσες το παιδί, της δίνεις και αυτό; Πώς να συνέλθεις από αυτό;».

Η ανατριχιαστική φωτογραφία από την κηδεία της Καρολάιν

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.