Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη – “Μετάνιωσα που δεν…”

Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Love it

Η Ελένη Χαμπέρη λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4, παραχώρησε μέσω skype στην εκπομπή Love it τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις της.

Αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη
“Είμαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω λες και το είδα στον ύπνο μου όλο αυτό που έζησα. Ότι στεναχωρήθηκαν δεν μπορώ να το πω, σίγουρα χάρηκαν. Η Μαριαλένα είναι η μόνη κοπέλα που έμεινε στο παιχνίδι. Σίγουρα χάρηκε και ο Σάκης μπορεί να σκέφτεται από μέσα του πως ναι έκανα επίθεση στην Ελένη και βγήκα νικητής μέσα από όλο αυτό που φεύγει.

Γενικά με τον Κόρο επειδή ήμασταν στα ίδια χρώματα μας έλεγαν ότι όλοι ταιριάζουμε παρ’ όλα αυτά είμαστε μόνο φίλοι. Είχα πάρει θέση και είχα πει δεν τρέχει κάτι με τον Κόρο είναι μόνος φίλος μου. Για μένα επειδή ήταν ένα παιχνίδι, ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί για κάτι το αγόρι μου. Δεν το πίστευε όταν με πήραν τηλέφωνο. Υποτίθεται ότι χάρηκε αλλά σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι Βόλο το αγόρι μου (δείτε εδώ φωτογραφίες του) τώρα, είναι Σκόπελο. Εννοείται ότι θέλω να μου μαγειρέψει και να φάω.

Με την Καρολίνα κάναμε παρέα, δεν ήμασταν κολλητές αλλά υπήρξαν φορές που είχαμε εντάσεις μεταξύ μας. Μπορεί να την ενοχλούσε ότι έχανε από εμένα γιατί είχα μπει με πιο χαμηλό προφίλ και άρχισα να ανεβαίνω.

Ο Ηλίας σαν άτομο είναι πολύ θετικός και προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες. Θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους. Τη νίκη την αξίζει ο Ηλίας.

Μετάνιωσα που όταν είπα στον Τζέιμς τι μου είπε η Μαριαλένα για να τον ψηφίσουμε, δεν το έκανα έχοντας μπροστά και την Μαριαλένα και τον Τζέιμς.

Αισθάνθηκα ζήλεια από την Μαριαλένα και τον Σάκη επειδή μάλλον έφτασα τόσο μακριά.

Διαβάστε επίσης