Κυριακή, 17 Οκτωβρίου

Ευτυχείτε: Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου, “λύγισε” και ο Πουλόπουλος – Τι συνέβη;

Βαρύ το κλίμα στο πλατό της εκπομπής

Βαρύ ήταν το κλίμα στην εκπομπή Ευτυχείτε, όταν πρόβαλλαν απόσπασμα από την εξομολόγηση του Γιώργου Ασημακόπουλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, για το θάνατο του αδερφού του από καρκίνο σε ηλικία 10 ετών.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα από το πρώτο κιόλας λεπτό, ενώ και ο Γιάννης Πουλόπουλος “λύγισε” καθώς και ο ίδιος έχει χάσει τον αδερφό του με τον ίδιο τρόπο.

Τι συνέβη στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε
«Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Γιώργο που η σκέψη του είναι στους γονείς του. Από αυτή τη στιγμή και μετά εννοείται ότι η σκέψη όλων είναι στους γονείς μας, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι η ζωή σου είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του», είπε με δάκρυα στα μάτια ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον, έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί ένας γονιός να ζήσει. Και όταν μετά από μερικά χρόνια το έζησαν κι αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι αν δεν το βιώσει. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά».

Διαβάστε επίσης