Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Survivor: Όταν ο Σάκης έκανε νόημα στη Μαριαλένα να σωπάσει – Οργή στο Twitter

Δείτε το βίντεο με τον παίκτη να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του όταν έχασε από τον αντίπαλό του
Λίγες μέρες πριν το Survivor ρίξει αυλαία ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέρουν καλά τον τρόπο για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Άλλοτε εκδηλώνοντας την αγάπη τους μπροστά στις κάμερες και άλλοτε μαλώνοντας ή ανταλλάσσοντας κουβέντες.

Μια μόλις μέρα μετά την ερωτική εξομολόγηση του Σάκη που έλεγε στην Μαριαλένα «είσαι όλη μου η ζωή» τα πράγματα ήρθαν λίγο τούμπα. Συγκεκριμένα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα απαιτητικό αγώνισμα για την τρίτη ατομική ασυλία.

Ο Σάκης Κατσούλης κατόρθωσε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη, να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο και να περάσει απευθείας στον ημιτελικό.
Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η ένταση ήταν μεγάλη και όταν σε έναν αγώνα ο Σάκης έχασε από τον η Μαριαλένα γύρισε και του είπε, «ρε αγάπη μου, βρε ψυχή μου».

Σάκης
ήταν ωστόσο τόσο εκνευρισμένος, που της έκανε μια χειρονομία για να σωπάσει. Το Twitter για ακόμα μια φορά εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του Σάκη προς τη Μαριαλένα και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή.

dy_1_2_3__1_
or
tweets

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.