Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Της έκανε πρόταση γάμου σε Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου (pics)

Ένα γεγονός που δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι θα συνέβαινε λίγο πριν από τη λήξη της Τελετής Αποφοίτησης της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου που έλαβε χώρα την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, κατεγράφη από τους φωτογραφικούς φακούς.

Με την εξαγγελία του ονόματός της από την Πρόεδρο του Τμήματος Χημείας και δυο βήματα μετά την παραλαβή του πτυχίου της, η απόφοιτος του Τμήματος Χημείας, Άντρια Μιχαήλ δέχθηκε πρόταση γάμου, λίγο πριν κατέβει από την σκηνή, από το αγόρι της, Αντρέα Κώστα.

Το Sigmalive επικοινώνησε μαζί με τον Αντρέα, όχι μόνο για να ευχηθεί τα καλύτερα τόσο στην ίδια την απόφοιτο για καλή σταδιοδρομία στην μετέπειτα πορεία της, αλλά και να ευχηθεί ό,τι το καλύτερο στην ζωή του νεαρού ζευγαριού. Ρωτήσαμε τον Αντρέα πώς έγινε αυτό κατορθωτό και μας είπε ότι την απόφασή του την είχε πάρει ενωρίτερα, χωρίς ωστόσο η πρότασή του να είχε γίνει δεκτή από τις Αρχές του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς κάτι τέτοιο, ως γνωστό, απαγορεύεται στις επίσημες Τελετές.

«Παρόλο που γνώριζα ότι δεν θα μπορούσα να ανέβω στην σκηνή για να της παραδώσω το δακτυλίδι, σεβόμενος και την κανονική ροή της Τελετής, εντούτοις, με το άκουσμα του ονόματος της Άντριας, πλησίασα την εξέδρα κι ενώ ανέμενα να κατέβει, η ίδια αντιλήφθηκε την παρουσία μου. Μη έχοντας άλλη επιλογή και συγκινημένος όπως ήμουνα, πλησίασα λίγο περισσότερο δίνοντάς της το δακτυλίδι για να παραλάβω με την σειρά μου το πολυπόθητο «ναι». Είμαι βέβαιος ότι αυτό προκάλεσε κάποια αμηχανία και σίγουρα μικρή αναστάτωση στη ροή του προγράμματος για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά αντιλαμβάνεστε την μεγάλη αγωνία που με διακατείχε εκείνη την στιγμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν το αναπάντεχο αυτό γεγονός και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τους συγχαρούν.

Διαβάστε επίσης