Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Γλυκά Νερά: «H Καρολάιν φοβόταν τον Μπάμπη και ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο»

Δεν ήθελε να έχει επαφή ούτε με την οικογένεια του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μέρα με την ημέρα σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος περνάει το πρώτο του Σαββατοκύριακο στις φυλακές.

Η ψυχολόγος που παρακολουθούσε το ζευγάρι, Ελένη Μυλωνοπούλου, μίλησε στην εφημερίδα Real News και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η άτυχη κοπέλα, φοβόταν τον πιλότο και ήθελε καιρό να τον εγκαταλείψει.

«Η σχέση τους ήταν στα άκρα. Η Κάρολάιν τον φοβόταν και ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο. Τη μια στιγμή έλεγε πως ήταν αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει και την άλλη πως δε θα το κάνει, γιατί σκεφτόταν τη Λυδία, το μωρό της», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η Καρολάιν δεν ήθελε να έχει επαφή ούτε με την οικογένεια του.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν
Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν στον γάμο της Καρολάιν – Μπάμπη προχωρά η Daily Mail. Έφερε στο φως το κρυφό ημερολόγιο της 20χρονης που έγραψε τα όσα ένιωθε για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, το ημερολόγιο βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Γλυκά Νερά κρυφό ημερολόγιο Καρολάιν

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…»: Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία, για την οποία και υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την επιμέλεια της.

Διαβάστε επίσης