Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Survivor: «Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να τις «φάει» από τον Σάκη» – Βίντεο

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη και μίλησε γι’ όλα!

Ειδικότερα, η κυρία Γεωργία εξήγησε γιατί υποστήριξε τον Σάκη Κατσούλη μέσα από μια ανάρτησή της, αποκάλυψε ποιας παίκτριας τα λεγόμενα για την κόρη της την έχουν πληγώσει, ενώ ανέφερε ότι ψηφίζει συνέχεια τη Μαριαλένα, με αποτέλεσμα να της έρχονται πολύ μεγάλοι λογαριασμοί.

Ακόμα, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου αποκάλυψε αν η κόρη της είναι ή όχι ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ δεν έκρυψε την υπερηφάνεια της για την κόρη της.

Για τον λόγο που υποστήριξε τον Σάκη Κατσούλη μέσα από ανάρτησή της: “Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να “τις φάει”, που λέμε. Ανέβασα το συγκεκριμένο ποστ, γιατί ο Σάκης με πλήγωσε, αλλά κάποιοι τον παρομοίαζαν με τον πιλότο και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, το έφτασαν στα άκρα”.

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε: “Με τη Μαριαλένα δεν έχω μιλήσει. Αν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που πέρασε, θα με ειδοποιούσαν από την παραγωγή”.

Για τις ψήφους στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους μεγάλους λογαριασμούς: “Δεν φοβήθηκα ότι θα φύγει, ψήφισα όμως. Πάει η σύνταξη, πάει το δάνειο… Αφήσαμε το δάνειο απλήρωτο για να ψηφίζουμε. Παίρνω το σταθερό και ψηφίζω, ψηφίζω και μου ήρθε ένας λογαριασμός 300 ευρώ. Μετά μου ήρθε 150 ευρώ. Το δάνειο περιμένει τώρα γιατί έχουμε ψήφους”.

Για τα αρνητικά σχόλια της Ελένης Χαμπέρη: “Πληγώθηκα από αυτά που είπε η Ελένη Χαμπέρη, γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι διπρόσωπη. Με ενόχλησε αφάνταστα. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν βγαίνεις να πάρεις θέση. “Κοπελιά μου, δεν ξέρεις, γιατί παίρνεις θέση, γιατί λες αυτά τα πράγματα”. Εμένα η κόρη μου δεν θα μίλαγε ποτέ για τα προσωπικά. Έχασα πάσα ιδέα”.

Για την πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων μηνών. Για τι μετάνιωσε; “Στην αρχή έβριζαν πάρα πολύ τη Μαριαλένα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Και εμένα μου έστελναν μηνύματα. Μετάνιωσα που έδωσα τη συνέντευξη στο ΟΚ!, όχι αυτά που είπα. Παραπλανήθηκα”.

Για τον αν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη: “Η Μαριαλένα θαυμάζει τον Σάκη. Εγώ πιστεύω, από αυτά που βλέπω από τα μάτια της, ότι είναι. Αλλά φοβάμαι, φοβάμαι μην πληγωθεί ξανά”.

 

Διαβάστε επίσης