Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Survivor 4 trailer 30/6: Οι παίκτες αποχωρούν μια για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο

Ανατριχιαστικές οι τελευταίες τους στιγμές στο νησί

Και πλέον τι μένει; Ο ημιτελικός και ο τελικός του φετινού Survivor που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι. Μετά από 6 μήνες, οι εναπομείναντες παίκτες θα επιστρέψουν στην χώρα τους, θα αποχαιρετήσουν την παραλία και το νησί που πέρασαν τόσα και θα ξεκινήσουν ένα νέο, διαφορετικό ταξίδι, μετά το τέλος του ριάλιτι!

Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ακόμα έναν αγώνα κατάταξης! Στους πρώτους δυο νικητής ήταν ο Σάκης Κατσούλης που κατάφερε έτσι να διασφαλίσει το εισιτήριό του για τον τελικό. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα τον δούμε να παίζει!

Μάχη για την παραμονή τους μια ανάσα πριν το τέλος θα δώσουν σήμερα ο Γιώργος Κόρομι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος. Το ποιος θα κερδίσει; Το ξέρουμε!

Στο trailer, όμως, που θα δείτε παρακάτω θα σας συγκινήσει. Δίνεται πολύ έμφαση στο συναίσθημα. Τι νιώθει ο καθένας από αυτούς που μετά από τόσες πολλές αναμνήσεις σε αυτό το νησί, μετά από την τόση δυνατή εμπειρία, θα πρέπει να πει αντίο.

Από τους Amigos επιβίωσαν ο Γιώργος και ο Ηλίας. Ο πρώτος ήταν από την έναρξη του παιχνιδιού εκεί, ο δεύτερος προστέθηκε λίγο καιρό μετά στο δυναμικό του ριάλιτι. Σάκης και η Μαριαλένα… μια σχέση που πέρασε από 40 κύματα κατάφερε να επιβιώσει σε ένα απομονωμένο νησί. Οι δυο τους είναι πιο κοντά από ποτέ. Περιμένουμε να δούμε όλοι τι θα συμβεί όταν βγουν έξω.

Πολυλογώ το ξέρω. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δεν λένε; Δείτε το trailer παρακάτω και τα υπόλοιπα το βράδυ.

Το αποψινό 30/6 trailer του Survivor

Διαβάστε επίσης