Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Ο Τζέιμς αποκάλυψε ποιον “Survivor” θα ψηφίσει

Χαμός με την ανάρτησή του στο instagram

Το Survivor βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Την Δευτέρα 5 Ιουλίου θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ.

Οι πρώην παίκτες του Survivor – εκτός από αυτόν που νοσεί από κορωνοϊό – θα εμφανιστούν σε ημιτελικό και τελικό. Ο Τζέιμς Καφετζής, που όπως έχει δηλώσει μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, δεν βλέπει πια το ριάλιτι, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε λίγο πριν τον τελικό του παιχνιδιού να δείξει στον κόσμο πως το πραγματικό Survivor δεν είναι αυτό που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά ότι υπάρχουν αληθινοί Survivors στην ζωή, όπως η μικρή Δήμητρα.

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή
“Επειδή μου έρχονται πολλά μηνύματα για το ποιον θα στηρίξω στον τελικό του Survivor, θέλω να σας δείξω που θα δώσω την “ψήφο” μου. Θα ψηφίσω μια αληθινή Survivor που apparently με στήριζε κιόλας όσο ήμουν στο παιχνίδι ώστε να βοηθήσω να γίνει λίγο καλύτερη η καθημερινότητά της. Επιτέλους κλείνει πλέον αυτός ο κύκλος οπότε ας τον κλείσουμε με αγάπη.”, έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής και στο επόμενο ακριβώς story εξήγησε ακριβώς τι εννοούσε γιατί το μυαλό όλων πήγε στην Μαριαλένα.

Τζέιμς Καφετζής Survivor

Ο Τζέιμς παρότρυνε τον κόσμο αντί να ψηφίσει για να αναδειχθεί κάποιος νικητής του Survivor να κάνει την ίδια ακριβώς κίνηση για να δώσει λίγη ευτυχία σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Τζέιμς

Διαβάστε επίσης