Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Αγγελική: Φινάλε από αρχαία τραγωδία με την Αθηνά να σκοτώνει τον γιο της – Υποκλίθηκε το Twitter

Δείτε το βίντεο με τη δραματική σκηνή – Ρεσιτάλ ερμηνείας από την Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Παναγιώτη Βλάχο – Αυτό το τέλος δεν το περίμενε κανείς
Ένα συγκλονιστικό φινάλε επεφύλαξαν οι δημιουργοί της «Αγγελική» για το τηλεοπτικό κοινό. Η δραματική σειρά του Alpha έριξε αυλαία χθς βράδυ με τον πιο ανατρεπτικό και αναπάντεχο τρόπο. Η Αθηνά που την υποδύθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού σκοτώνει τον γιο της Δημήτρη που τον υποδύθηκε ο Πάνος Βλάχος και στη συνέχεια να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς κολλημένοι στην μικρή οθόνη είδαν το φινάλε που είχε στοιχεία αρχαίας τραγωδίας και το twitter πήρε… φωτιά από εγκωμιαστικά σχόλια για τις ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών.

Δείτε μερικά από τα tweets

Όσα είδαμε συνοπτικά στο τελευταίο επεισόδιο της Αγγελικής…

Λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, είδαμε τον Δημήτρη να τραυματίζει σοβαρά τον αδερφό του Νικόλα, σε μια προσπάθεια να σκοτώσει την Αγγελική. Ο δεύτερος στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης λοιπόν, αφού δεν πέτυχε αυτό που ήθελε παίρνει την μητέρα του Αθηνά με σκοπό να φύγουν πριν τους πιάσει η αστυνομία. Ωστόσο, η μοίρα του επιφύλασσε άλλο τέλος. Η ίδια του η μάνα του αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο, έλα στην αγκαλιά μου ψυχή μου όπως όταν ήσουν μικρούλης», του είπε πριν τον σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης