Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Η αδερφή του αποκαλύπτει για τη συνάντησή τους – “Ήταν λίγο περίεργο”

Λίγο πριν τον αποψινό Ημιτελικό του Survivor φίλοι και συγγενείς των τεσσάρων φιναλίστ έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Η Μίνα Κατσούλη, η αδερφή του Σάκη Κατσούλη μίλησε μέσω Skype στη Σίσσυ Χρηστίδου και αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στην πρώτη οικογενειακή συνάντηση με τον… πολυσυζητημένο αδερφό της.

«Κρατούσα τη μαμά μου από το χέρι, περπατούσαμε μαζί. Νόμιζα πως κάπου θα πέσουμε. Ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα. Όμως όταν τον είδαμε από μακριά και σηκώθηκε από τον καναπέ που καθόταν, γύρισε και μας είπε ότι νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εκεί όλο το άγχος εξαφανίστηκε. Εννοείται τον πήραμε αγκαλιά, του είπαμε πως χαρήκαμε πολύ που επέστρεψε από τους τελευταίους και γερός. Αυτό ήθελε να ζήσει ο Σάκης εκεί. Όλη την εμπειρία. Δόξα το Θεώ την έζησε. Μετά καθίσαμε ήρεμα και ωραία και μιλήσαμε στον καναπέ.

Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και πολύ δυνατός, παρά τα όσα έχει περάσει. Τον ρώτησα αν θα ξαναπήγαινε και μου είπε πως έφευγε την ίδια στιγμή. Μου έδωσε αυτό που έφτιαξε στην καλύβα με τα ονόματα των τριών ανιψιών του.

Ήταν χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Δεν ήταν καθόλου ταλαιπωρημένος, παρ’ ό,τι τις συνθήκες. Έχει ξεκουραστεί, γιατί έχουν σταματήσει τα αγωνίσματα. Τρώνε πλέον κανονικά. Δεν βρέθηκα με κανένα άλλο συγγενή. Δεν τον είδα προβληματισμένο για το τι γίνεται έξω. Θέλει να το ζήσει στο έπακρο. Εννοείται δεν μπορέσαμε να του πούμε κάτι, ούτε εκείνος το ζήτησε να μάθει. Το μόνο που του είπαμε είναι ότι έχει απεριόριστη αγάπη από εμάς και ότι πολύς κόσμος τον στηρίζει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μίνα Κατσούλη.

Διαβάστε επίσης