Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση για Ατζούν και Λιανό μετά το τέλος του Survivor

Η απάντησή του στο Instagram

Ο τελικός του Survivor μπορεί να έγινε εχθές το βράδυ βέβαια δεν έλειψαν και οι ξεχωριστές εμφανίσεις. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τον Γιώργο Λιανό καθώς έδωσε τον λόγο στον Τούρκο παραγωγό ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ακόμη και στον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και στην γέννηση των διδύμων παιδιών του.

«Στέλνω όλη μου την αγάπη στον φίλο μου τον Σάκη Τανιμανίδη και στην όμορφη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμά τους. Για εμάς ήταν ένας ιδιαίτερος χρόνος γιατί σε (Γιώργος Λιανός) είχαμε φέτος μαζί μας και πιστεύω ότι ήσουν πολύ καλός. Πάντα ζητούσα μετάφραση σε όσα έλεγες γιατί τους έβλεπα όλους να γελάνε», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιανός, που επίσης ευχήθηκε στον Σάκη Τανιμανίδη για τη γέννηση των διδύμων. Λίγες ώρες μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε μέσω των instastories, τόσο στον Ατζούν Ιλιτζαλί, όσο και στον Γιώργο Λιανό.

«Σε ευχαριστώ για τις ευχές φίλε μου. Μου λείπουν οι στιγμές μας στον Άγιο Δομίνικο» έγραψε στον Ατζούν Ιλιτζαλί ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ για τον Γιώργο Λιανό σχολίασε: «Αδερφέ μου ήσουν καταπληκτικός φέτος».

Διαβάστε επίσης