Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη ανάρτηση, μετά από τον τελικό του reality

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του Survivor. Μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, όμως κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά από τον τελικό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο, η 25χρονη γυμνάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, ευχαριστώντας όσους τη στήριξαν.

“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες, η αγάπη του κόσμου είναι πραγματικά μοναδική. Και αυτό είναι που με γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Το όμορφο ταξίδι του Survivor έφτασε στο τέλος του…

Οι αγώνες, οι πανηγυρισμοί, η παραλία, οι συμπαίκτες μου… Θα μου λείψουν τα πάντα! Όλοι όσοι πέρασαν από το παιχνίδι μου έμαθαν και κάτι. Ένα μάθημα ζωής για εμένα, μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και στην καρδιά μου για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έφτασε στην τελική τριάδα. Χωρίς την αγάπη του κόσμου δεν θα τα είχα καταφέρει. Ήταν εκεί να με στηρίξει στις χαρές, στις λύπες, στις γκρίνιες και τα κλάματα μου! Ήμουν ο εαυτός μου από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία.

Μέσα στο παιχνίδι πήρα πολλά μαθήματα τα οποία θα τα κρατήσω ως εφόδιο σε όλη την πορεία της ζωής μου, ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα και ξεπέρασα τα όρια μου. Ως τελευταία γυναίκα που παρέμεινε στο παιχνίδι, ελπίζω να έδωσα δύναμη σε πολλές γυναίκες να καταλάβουν τι δύναμη κρύβουν μέσα τους..γιατί μετά από ένα σημείο δεν παίζεις με σώμα αλλά με ψυχή…

Και αν θέλεις κάτι πραγματικά βρίσκεις την δύναμη από μέσα σου!!! Σας ευχαριστώ και πάλι όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείξατε”, ήταν τα λόγια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Δες την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marialena Roumelioti (@marialena.rou)

Διαβάστε επίσης