Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Συγκινητική αποκάλυψη ζεύγους Ελλήνων ηθοποιών: Ζήτησαν να υιοθετήσουν τη μικρή Λυδία [εικόνα]

“Το παιδί αυτό είναι σημαδεμένο. Θα ήμουν ικανή…”

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελληνίδα ηθοποιός Δημήτρα Παπαδήμα, αποκαλύπτοντας πως έκανε κινήσεις για να υιοθετήσει τη μικρή Λυδία, κόρη του τραγικού ζεύγους που η ιστορία τους συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μιλώντας στο περιοδικό “ΧΑΙ” είπε χαρακτηριστικά:

Θα φτάνατε στα άκρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας;
«Θα μπορούσα κάλλιστα να σκοτώσω, τον βιαστή μου. Επίσης, ενόχληση της κόρης μου ισοδυναμεί με θάνατο. Σκέφτομαι τη μάνα της δόλιας της κοπέλας της Καρολάιν, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αγιάσουν, είναι θεοί. Εγώ δεν είμαι Αγία. Έστειλα μήνυμα σε κάποιον φίλο μου από την ελληνική αστυνομία και του είπα ότι το μεγαλώνω εγώ αυτό το παιδί, τη Λυδία. Θα ήμουν ικανή».

Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια
«Το παιδί αυτό είναι σημαδεμένο. Και άλλες γυναίκες όμως δεν θα είμαι μόνο εγώ. Ξέρω και μια φίλη μου τη Βιβή, που δουλεύει σε σουπερμάρκετ και από αυτήν έμπνευση στην ηρωίδα του βιβλίου μου, είμαι σίγουρη ότι της πέρασε από το μυαλό να μεγαλώσει αυτό το παιδί. Είναι ικανή μάνα να μεγαλώσει τη Λυδία. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι φοράνε αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αυτόν τον άνθρωπο, που το πληρώνουμε εμείς, οι πολίτες. Να μου εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό. Από ποιους κινδυνεύει η ζωή του. Θέλω να μου το απαντήσουν».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.