Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Ξεσπάει η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα»

Χαμός…

Λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση των διδύμων η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την Τρίτη το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Η Χριστίνα αποφάσισε αργότερα να απαντήσει στα instastories σε κάποια υβριστικά σχόλια που δέχτηκε:

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου».

Όπως ξέρουμε τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο πάνε κι έρχονται ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί καθώς κάποιο από τους followers της δεν δίστασαν να την κατηγορήσουν πως λέει ψέματα για το εμβόλιο καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο χέρι στο βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε την ενόχλησή της και ανέβασε απευθείας δύο νέες φωτογραφίες στις οποίες εξηγεί πως οι εικόνες αντιστρέφονται όταν βγάζει selfie από το κινητό της.

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο της παρακάτω:

Μπόμπα- Εξήγηση στο Instagram

Οι αλλαγές στις φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης