Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει πρώτη φορά για τη ζωή του με τη Δέσποινα Βανδή! [video]

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαϊδης: Διαζύγιο βόμβα μετά από 18 χρόνια

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης χώρισαν! Οι δυο τους, μετά από 18 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Εξέδωσαν, μάλιστα, και σχετική ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους, τονίζοντας πως απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών τους.

Η ανακοίνωση που έβγαλαν Βανδή – Νικολαϊδης:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στο “Ενώπιος Ενωπίω” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη διαδρομή της από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης έως τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες της, ενώ στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, μέσα από ένα βίντεο-έκπληξη, ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, μίλησε πρώτη φορά για τη γνωριμία τους, τη ζωή τους στη Μαδρίτη και τον τρόπο που της πρότεινε να παντρευτούν, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι.

Διαβάστε επίσης