Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου

Η στιγμή που ο Τζάστιν Μπίμπερ ουρλιάζει στη σύζυγό του -Τι υποστηρίζουν οι θαυμαστές του [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Τζάστιν Μπίμπερ να «φωνάζει» στη σύζυγό του, Χέιλι, με τους θαυμαστές του όμως να ισχυρίζονται πως «δεν είναι αυτό που φαίνεται».

Ο 26χρονος μουσικός μόλις έχει κατέβει από τη σκηνή από μια εμφάνιση-έκπληξη στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης XS με τον Diplo στο Λας Βέγκας, το Σάββατο το βράδυ. Ντυμένος στα πράσινα από πάνω μέχρι κάτω, ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται να κουνά έντονα τα χέρια του, ενώ περπατά στους διαδρόμους του καζίνου με την εδώ και δύο χρόνια σύζυγό του, με πηγές όμως να σημειώνουν πως απλά η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη μετά την παράσταση.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι συνοδεύονταν από σωματοφύλακες, με τους θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή να φωνάζουν για να τραβήξουν την προσοχή του ζευγαριού.

Η άποψη των θαυμαστών του
Κι ενώ το βίντεο φαίνεται να δείχνει τον Τζάστιν Μπίμπερ να φωνάζει στη σύζυγό του, οι παρευρισκόμενοι είπαν στο TooFab ότι η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική. «Δεν φώναζε. Ήμασταν εκεί και το είδαμε. Ήταν από την αδρεναλίνη», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter. «Δεν έχει σημασία πώς στο διάολο φαίνεται σε εσάς. Μη διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες, ειδικά όταν λέτε ότι αυτό είναι κάτι που πιστεύετε εσείς. Είναι δυσφήμιση».

Παρόμοια ήταν και η άποψη του χρήστη @biebsclubhouse, που έγραψε: «Το τράβηξα λίγο πριν από τη λήψη του βίντεο. Ήταν γεμάτος αδρεναλίνη από την παράσταση. Δεν ήταν έξαλλος με τη Χέιλι και δεν της φώναζε. Το μισώ όταν τον φωτογραφίζεται πάντα σαν ένα κακό παιδί, όταν η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική».

Πάντως, η αγάπη του Τζάστιν Μπίμπερ για τη Χέιλι ήταν εμφανής και στις πρόσφατες διακοπές τους στην Ελλάδα, όπου το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο και ευτυχισμένο στα νησιά του Αιγαίου.

 

Διαβάστε επίσης