Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Σάκης Κατσούλης: «Όπως μου είπαν οι γονείς μου, τόσο για μένα όσο και για τη Μαριαλένα…»

Νέες αποκαλύψεις για τον ντόρο που δημιουργήθηκε λόγω της σχέσης τους

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε νέες δηλώσεις για την σχέση του με την Μαριαλένα και τα σχόλια που έγιναν όσο βρισκόντουσαν μέσα στο Survivor 4. Ειδικά η μητέρα της παίκτριας τον είχε κράξει πολύ άσχημα λόγω του χωρισμού τους, αφού όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, η κόρη της είχε πληγωθεί πολύ.

Ο νικητής του ράλιτι, παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και με ειλικρίνεια σχολίασε τα πάντα, κάνοντας και αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για την μητέρα της Μαριαλένας
Με τη μητέρα της Μαριαλένας καταφέρατε να μιλήσετε;

Όχι, δεν έχω καταφέρει ακόμη να μιλήσω καλά καλά με τους γονείς μου.

Σας στεναχώρησαν τα σχόλια που έκανε τόσο εκείνη όσο και ο παππούς σας;

Για τον παππού μου το έμαθα επίσης σε μια συνέντευξη. Είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει περάσει πολλά, τα οποία δεν χρειάζεται να πω αυτή τη στιγμή. Θεωρώ, όμως, ότι κι ένας δημοσιογράφος, όταν τον προσεγγίζει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σωστό να τον βάζει σε αυτή τη διαδικασία.

Παρ’ όλα αυτά, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον παππού μου, αν και δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο και θα νομίζει ότι το κάνω γιατί είδα αυτά τα σχόλια.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Όσον αφορά τη μαμά της Μαριαλένας, την καταλαβαίνω επίσης απόλυτα, είναι μητέρα. Όπως μου είπαν οι γονείς μου, τόσο για μένα όσο και για τη Μαριαλένα γράφονταν πάρα πολλά, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, ειδικά σε μια ηλικία μεγαλύτερη όπως των γονιών μας.

Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που γινόταν. Δεν κρατάω καμία κακία, ήταν κι εκείνη μπερδεμένη και για την κόρη της και για μένα, οπότε νομίζω ότι όλα θα καταλαγιάσουν. Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και σίγουρα θα είναι όλα πολύ καλύτερα.

O Σάκης Κατσούλης “αδειάζει” την σχέση του με την Μαριαλένα λίγο μετά το τέλος του Survivor 4
Ο Σάκης Κατσούλης τα τελευταία 24ωρα ζει ένδοξες στιγμές αφού το μαγαζί του πλημμυρίζει από κόσμο και όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν πέσει πάνω του.

Δηλώσεις στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι Not», παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο νικητής του Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σχέση του με την Μαριαλένα.

«Προσπαθώ λίγο να συνέλθω από όλο αυτό που περάσαμε αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος, φέραμε το κύπελλο στο Περιστέρι. Δεν το έχω συνηδητοποιήσει ακόμα ότι κέρδισα και αύριο έφευγα για το Survivor.

Η Μαριαλένα ήταν πριν από το παιχνίδι οπότε θα παραμείνει στην ζωή μου, ο Τριαντάφυλλος είναι αδερφός μου και από χθες που ήρθα στο μαγαζί ήταν μαζί μου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Παππάς είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλέξη δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λόγω την υποχρεώσεων του. Η Μαριαλένα για εμένα αξίζει τα πάντα έφτασε στους τρεις του τελικού, είχα τον τρόπο να την ηρεμήσω και για αυτό φτάσαμε στον τελικό. Άκουσα ότι θα κάνω πρόταση γάμου, αλλά το έχουμε ξανά πει δεν είμαστε μαζί, ήρθαμε κοντά λόγω των συνθηκών είναι λογικό να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και πόσο μάλλον με την Μαριαλένα που είχαμε 2 χρόνια σχέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

 

Διαβάστε επίσης