Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

The Bachelor Spoiler: Μπαίνει στο ριάλιτι η Ελευθερία Ελευθερίου

Στο πλευρό του Αλέξη Παππά ξανά

Μια πραγματικά τεράστια “βόμβα” έσκασε για το Bachelor, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει στο παιχνίδι και θα βρεθεί ξανά στο πλευρό του Αλέξη Παππά, λίγες εβδομάδες μετά το Survivor 4.

Ο ηθοποιός ως ο νέος Έλληνας εργένης ωστόσο, δεν θα διεκδικήσει την καρδιά της τραγουδίστριας, αφού θα κάνει απλά μια guest εμφάνιση και δεν θα μπει σαν παίκτρια.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την ερωτική τους συνεύρεση στο ριάλιτι επιβίωσης, η παραγωγή θα παίξει πολύ έξυπνα με αυτό το κόλπο!

Παίκτρια αποχώρησε μόλις είδε τον Αλέξη Παππά στο Bachelor
Πριν καλά καλά κάνει πρεμιέρα το φετινό The Bachelor, ξεκίνησαν τα ευτράπελα, με τον Αλέξη Παππά να τρώει την πρώτη «χυλόπιτα» από μία κοπέλα με το καλημέρα σας!

Ο ηθοποιός έχει αναλάβει το ρόλο του νέου περιζήτητου «εργένη» και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε στο Καλύτερα δεν Γίνεται η Ναταλία Γερμανού, είναι πολύ διαφορετικός από τον Παναγιώτη Βασιλακο.

Σύμφωνα βέβαια με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το ριάλιτι, ο Αλέξης Παππάς έχει πιάσει το νόημα του ρόλου του και έτσι διευκολύνει πολύ την παραγωγή στο μοντάζ.

Πάντα όμως υπάρχει κάποια αναποδιά! Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αντιμετώπισε ένα απίστευτο περιστατικό στα πρώτα γυρίσματα του The Bachelor, όταν η 19χρονη Λάουρα από τη Ρόδο αποχώρησε με το που τον είδε επειδή δεν της άρεσε και επειδή θεώρησε πως η διαφορά ηλικίας είναι πολύ μεγάλη.

Ο Αλέξης Παππάς έχει κλείσει τα 35 του, ενώ ο περσινό Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν 29 ετών.

Αλέξης Παππάς Bachelor

Διαβάστε επίσης