Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Τόλης Βοσκόπουλος: Σοκαρισμένη η Μαρία Ιωαννίδου από τον θάνατό του – “Λύγισε” στον αέρα

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η ξαφνική είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκοπουλου. Η Μαρία Ιωαννίδου είχε συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του, και μάλιστα, ήταν στο πλευρό του στην τελευταία παράσταση που συμμετείχε πριν από δύο χρόνια, “Μαριχουάνα Στοπ”. Η γνωστή ηθοποιός, εμφανώς σοκαρισμένη από το δυσάρεστο γεγονός, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Το έμαθα από εσάς. Είναι συγκλονιστικό. Συγγνώμη που με ακούτε έτσι, αλλά εγώ γνώριζα τον Τόλη χρόνια πίσω στην πρώτη παράσταση που έγινε τότε για τη Μαριχουάνα, ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μαζί. Ήταν συγκλονιστικός ο Τόλης. Γέμιζε όλη η Λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθει να δει τον Τόλη, αυτό τον ερωτικό, τον μελωδικό, τον όμορφο Τόλη Βοσκόπουλο”, ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε συγκινημένη: “Είχαμε και πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ήταν γλυκός, τρυφερός, γενναιόδωρος με τις γυναίκες. Μου είχε χαρίσει τότε ένα σκυλάκι και το είχα 15 χρόνια. Τον αγαπούσα πολύ τον Τόλη ήταν εξαιρετικός, ήταν μοναδικός, ήταν ξεχωριστός και δεν είναι λόγια αυτά που λέγονται τώρα, είναι λόγια που λέγονται πάντα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου, γιατί καταλαβαίνετε, ήμουν και εγώ πολύ νεαρή τότε που ξεκινούσα.

Πριν από έναν χρόνο ήμασταν μαζί. Όποτε έβγαινε στη σκηνή εγώ έκλαιγα. Μου έπιανε το χέρι πάνω στη σκηνή. Αυτή τη στιγμή χάνω ένα μέλος από την οικογένεια μου. Τον αγαπούσα, μου θύμιζε τόσα πολλά. Επρόκειτο να συνεργαστούμε ξανά, αλλά…”.

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης