Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Κάνουν μαζί διακοπές και αυτό είναι το μοναδικό βίντεο!

Ο Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνει τις βουτιές του με την… κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, τη Γαία.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου αφού απόλαυσε μοναδικές στιγμές στα Άχλα της Άνδρου και δημοσίευσε φανταστικά στιγμιότυπα στο Instagram του, στη συνέχεια βρέθηκε στην Αίγινα…

Ο ίδιος δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία, αλλά η Γαία Μερκούρη ανήρτησε ένα μοναδικό βίντεο και «πρόδωσε» που βρίσκονται!

Μυστήριο βέβαια ακόμη αποτελεί το αν οι δυο τους είναι φίλοι ή μεταξύ τους υπάρχει φλερτ.

Το σίγουρο πάντως είναι πως Άγγελος και Γαία περνούν μαζί πάρα πολύ χρόνο με τους δυο τους να απολαμβάνουν στιγμές της καθημερινότητάς τους αλλά και… των διακοπών τους!

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό! Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις και σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της μαμάς του, Ελένης Μενεγάκη!

Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.
Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε.

Πάντως αν είναι μόνο πολύ καλοί φίλοι ή αν αυτή η σχέση είναι κι ένα από τα πρώτα φλερτ και των δυο… σίγουρα το μέλλον θα δείξει… προς το παρόν δείτε παρακάτω το μοναδικό βίντεο των δύο στην Αίγινα να κάνουν τις διακοπές τους!

Διαβάστε επίσης