Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους followers στο Instagram

Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους followers στο Instagram

Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους ακολούθους των διασημότερων influencers του πλανήτη στο Instagram, διαπιστώνει κανείς ότι οι αριθμοί είναι σχεδόν εκφοβιστικοί. Οι γνώστες βέβαια της κατάστασης που επικρατεί στα social media, δεν εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα, διότι γνωρίζουν ότι τα ψεύτικα προφίλ και τα bots είναι άπειρα με αποτέλεσμα να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα νούμερα που βλέπουμε. Το Fasthosts.co.uk ερεύνησε τους λογαριασμούς διασήμων και influencers (ή και τα δύο) και αποκάλυψε τους 25 που συγκεντρώνουν το υψηλότερο ποσοστό σε fake followers.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 9 στους 25, δηλαδή το 36% της λίστας που βρίσκεις παρακάτω, προέρχονται από τη μουσική βιομηχανία, ενώ στην κορυφή βρίσκεται μία από τις πλουσιότερες, νεαρότερες και πιο δαιμόνιες επιχειρηματίες στην υφήλιο, αν και μικρή σε ηλικία. Στη δεύτερη και έβδομη θέση θέση στο μεταξύ, φιγουράρουν οι αδερφές της.

Ο λόγος για την Kylie Jenner, της οποίας το 28,5% των followers χαρακτηρίζεται ως ‘ύποπτο’. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Kendall Jenner και Blake Lively με 27,2% και 27% επίσης ψεύτικους ακολούθους, αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι 25 θέσεις:

Το top 25

Διαβάστε επίσης