Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega -Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

H νέα τηλεοπτική χρονιά θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό αφού οι μεταγραφές παρουσιαστών και δημοσιογράφων δεν έχουν τέλος. Μια από αυτές είναι και η μεταγραφή της Σίσσυς Χρηστίδου από το Open στο Mega.

Πριν λίγα λεπτά μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης ο τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε και επίσημα πλέον την μεταγραφή της παρουσιάστριας η οποία θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού με το κοινό της τα Σαββατοκύριακα.

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας.  Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή.  Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.