Δευτέρα, 23 Μαΐου

Βάσια Τριφύλλη: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ – Εγώ δεν θα τον φοβόμουν”

Καλεσμένη στο “Καλοκαίρι #Not” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη. Η Ελένη Τσολάκη δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει την αγαπημένη ηθοποιό για την εξέλιξη της υπόθεσης και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ύστερα από τις καταγγελίες εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, κάτι που εκείνος αρνείται.

«Αν σου πω ότι νιώθω ασφαλής θα ήταν ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Κι όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά είτε είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πολύ καλά όταν βγήκαν όλες οι γυναίκες και μίλησαν. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλακώσαν και στα χαστούκια.

Δεν είχε φόβο, εκείνος ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα. Εγώ δεν θα τον φοβόμουν… Αλλά εγώ είμαι άλλο είδος γυναίκας» τόνισε η Βάσια Τριφύλλη.

 

Διαβάστε επίσης