Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Αποκάλυψη για Βανδή-Ντέμη: Πώς μοίρασαν την περιουσία! Απέφυγαν τα δικαστήρια την τελευταία στιγμή

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης έληξαν τον γάμο του ήσυχα και πολιτισμένα, όπως εξάλλου ήταν τα τελευταία χρόνια του γάμου τους. Έπρεπε όμως να τα βάλουν κάτω και να μοιράσουν ότι αναλογούσε στον καθένα.
Τα βρήκαν σε όλα εκτός από την διαχείριση των χρημάτων από την πώληση της βίλας τους στο Κεφαλάρι και τη μοιρασιά τους.

Να θυμίσουμε εδώ πως πρόκειται για το deal της δεκαετίας. Καθώς Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή κατάφεραν να πουλήσουν την πολυτελέστατη βίλα με 12 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η υπομονή αλλά και το ταλέντο του Ντέμη στις διαπραγματεύσεις. Καθώς όποιος τον γνωρίζει παραδέχεται πως πρόκειται για τους κορυφαίους σε εμπορικές συναλλαγές.

Με όπλο λοιπόν την υπομονή κατάφερε σε περίοδο κρίσης να βρει τον αγοραστή που έπρεπε. Και να διασφαλίσει το μέλλον το δικό του αλλά και της οικογένειας του.

Έξοδα και υποχρεώσεις

Οι πληροφοείες λένε ότι το ζευγάρι πούλησε κοντά στα 12 εκατομμύρια τη βίλα στην Πρέσβειρα της Ανγκόλας. Αλλά πλήρωσαν και τις υποχρεώσεις στην τράπεζα που ήταν πολύ μεγάλες. Καθώς έβαλαν στο σπίτι ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά . Οι πηγές της αγοράς λένε ότι τουλάχιστον το 25% με 30 % του ποσού εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε υποχρεώσεις σε τρίτους..

Μετά υπήρξε ένα ακόμα οικονομικό πλήγμα που ταλαιπώρησε το ζευγάρι και που στοίχισε πολλά χρήματα στον Ντέμη. Και αυτό ήταν η ενασχόλησή του με τις μουσικές παραγωγές. Εκεί χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ξεχρεώσει τα της εταιρείας παραγωγής που είχε φτιάξει.

Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά κατέβασαν πολύ το ποσό που είχαν αποκομίσει από την πώληση. Στα παραπάνω φυσικά πρέπει να προστεθεί το γεγονός πώς και ο Ντέμης και η Δέσποινα είχαν βάλει πολλά από τα χρήματα που είχαν κερδίσει μέχρι τότε από την καριέρα τους, στη βίλα.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν είχαν σαν αποτέλεσμα όταν το ζευγάρι έκατσε να τα βρει σε όλα να θυμηθεί επεισόδια και καταστάσεις. Και κουβέντα στην κουβέντα να χαθεί στη μετάφραση…

Έκανε πίσω ο Ντέμης

Όταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί το ποσό που είχαν από κοινού αποταμιεύσει ο Ντέμης ζήτησε να γίνει 50-50. Αυτό δεν βρήκε σύμφωνη την Δέσποινα καθώς θεώρησε πως όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε (και παραμένει) ενεργή επαγγελματικά.

Και πως οι μεγαλύτερες απώλειες της περιουσίας τους δημιουργήθηκαν από λάθος εκτιμήσεις του Ντέμη. Ο οποίος ως πιο παρορμητικός και ονειροπόλος εμπιστεύτηκε στην πορεία λάθος ανθρώπους. Και αυτό τους στοίχισε οικονομικά. Αυτά εν κατακλείδι ζήτησε η Δέσποινα να αφαιρεθούν από τον ίδιο.

Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε ένα χάσμα καθώς και οι δύο έβαλαν τον εγωισμό μπροστά σε μια ιστορία που ουσιαστικά δεν θα τους έβγαζε πουθενά.

Πολύ έξυπνα άφησαν τον χρόνο να κλείσει τις διαφορές και τα πικρά συναισθήματα που φέρνει ένας χωρισμός.

Και όχι ο οποιοσδήποτε αλλά ο χωρισμός ενός μεγάλου έρωτα. Έπεσαν οι δικηγόροι πάνω και εδώ και έξι μήνες σερνόταν ένα γαιτανάκι που θα τους πήγαινε μέχρι τα δικαστήρια. Τελικά βρέθηκε η συμβιβαστική λύση καθώς ο Ντέμης τελευταία στιγμή πριν κατατεθούν εξώδικα έκανε πίσω για το καλό όλων.

Το αποτέλεσμα ήταν η Δέσποινα να αποκομίσει το μεγαλύτερο ποσό της κοινής περιουσίας που είχαν αποταμιεύσει. Αλλά και εκείνος να πάρει ένα δίκαιο κομμάτι που του αναλογούσε. Φυσικά μιλάμε για ποσά που ήταν και παραμένουν κλειδωμένα για μελλοντικές επενδύσεις και των δυο τους αλλά και για τα παιδιά τους.

Και η Δέσποινα είναι στα καλύτερα της και μουσικά αλλά και τηλεοπτικά καθώς είναι περιζήτητη. Αλλά και ο Ντέμης πηγαίνει πολύ καλά στις νέες του ενασχολήσεις μακριά από συναυλιακούς χώρους και προώθηση καλλιτεχνών που τα πλήρωσε ακριβά.

Τα καλύτερα και για τους δύο έρχονται λοιπόν με κοινό γνώμονα και στόχο το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Πηγή: spoilers.gr

Διαβάστε επίσης