Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

Πέτρος Φιλιππίδης: “Λύγισε” αντικρίζοντας την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου

Το πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία ενός βιασμού και δυο αποπείρων βιασμού, δέχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Τον ηθοποιό που ακόμη δε μπορεί να πιστέψει ότι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, επισκέφθηκε προχθές το απόγευμα η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, που ήταν από την αρχή στο πλευρό του και κατέθεσε υπέρ του ως μάρτυρας.

Εξίσου “βράχος” στο πλευρό του είχε σταθεί και στην πρόσφατη απολογία του. Σύμφωνα μάλιστα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή του, είχε ξεσπάσει σε λυγμούς φωνάζοντας, “Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί”.

Πέτρος Φιλιππίδης – Συγκλονίζουν τα λόγια γυναίκας που τον κατήγγειλε για  απόπειρα βιασμού - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso οι δυο σύζυγοι είχαν μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση στη φυλακή, με την χορογράφο να κάνει ότι μπορεί για να παρηγορήσει τον σύντροφό της. To ίδιο δημοσίευμα θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη να “λύγισε” βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται ότι δήλωσε στον διευθυντή των φυλακών την πρόθεσή του να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Διαβάστε επίσης