Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Ιωάννα Τούνη για τον “πόλεμο” που δέχτηκε: “Ο κόσμος έχει ξεφύγει, ψάχνει εξιλαστήρια θύματα”

Απαντήσεις στους διαδικτυακούς της φίλους μοίρασε η Ιωάννα Τούνη, δύο ημέρες μετά τα «αθόρυβα» γενέθλιά της. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, αφού μίλησε για την προσωπική της ζωή (σ.σ. είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί δημόσια), θέλησε να απαντήσει για το πώς νιώθει όλο αυτό το διάστημα που δέχεται πόλεμο.

«Ακούγεται λυπηρό… αλλά έχω συνηθίσει να ξεσπά ο κόσμος πάνω μου. Δεν είναι κάτι καινούριο! Αυτό το διάστημα όλοι είμαστε πολύ παραπάνω πιεσμένοι με τον covid, τον εγκλεισμό, τη ζέστη και τώρα δυστυχώς τις φωτιές… Ο κόσμος έχει ξεφύγει!

Ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσει την οργή και τον θυμό του. Δεν είναι σαφώς αυτό δικαιολογία για να συμπεριφέρεται κανείς τόσο άσχημα τριγύρω, αλλά προσπαθώ κάπως να τους δώσω ελαφρυντικά. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να κλείσουμε το θέμα εδώ. Όταν πήγα στους Παξούς είχε 34 βαθμούς κελσίου και ο λόγος που τα μαγαζιά ήταν κλειστά δεν ήταν εκτάκτως, λόγω των θερμοκρασιών! Αυτό ακριβώς μου έκανε εντύπωση και το μοιράστηκα μαζί σας!

Το ότι το νησί αυτό έχει δύο μήνες να δουλέψει και όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι νησιώτες… είναι ΠΑΝΤΑ κλειστά μέχρι τις 7 το απόγευμα! Όχι μόνο φέτος! Αλλά και πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι και ΠΑΝΤΑ!!!».

Σε άλλο story της, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε: «Δεν θέλετε μάλλον ανθρώπους που εκφράζονται ειλικρινά, ελεύθερα και αυθόρμητα. Ζητάτε στημένο ύφος, εγκεκριμένο από τον μάνατζερ και δοσμένο σε ξύλινη γλώσσα πολιτικού. Έτσι μάλλον θα είστε όλοι χαρούμενοι».

Δες τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη:

Πρόσφατα, το μοντέλο δέχτηκε κύμα αρνητικών σχολίων για την ανάρτηση που έκανε για τα ταβερνάκια στους Παξούς.

 

Διαβάστε επίσης