Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

H συμβουλή που έδωσε η πριγκίπισσα Diana στον πρίγκιπα William λίγο πριν πεθάνει

Δυο χρόνια πριν τον τραγικό της θάνατο, τον Νοέμβριο του 1995, η πριγκίπισσα Diana μιλώντας στο BBC1 Panorama και στον παρουσιαστή Martin Bashir για το διαζύγιό της από τον Κάρολο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πώς αποκάλυψε το χωρισμό στους δύο γιους της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry.

«Πήγα στο σχολείο και είπα στον William ότι αν βρει κάποια να αγαπήσει στη ζωή του, θα πρέπει να την προσέχει πολύ», είπε η Diana και πρόσθεσε: «Και πως αν είναι αρκετά τυχερός ώστε να βρει κάποια που τον αγαπήσει, τότε θα πρέπει να την προστατεύει».

Ο πρίγκιπας William ήταν μόλις 10 ετών όταν χώρισαν οι γονείς του και όταν όλες οι διαδικασίες του διαζυγίου ολοκληρώθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα, είχε ορισμένες ερωτήσεις.

«Ο William με ρώτησε τι συνέβαινε και αν θα μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις του, κάτι το οποίο έκανα», εξήγησε η Diana σε συνέντευξή της.

«Είπε ‘Για ποιο λόγο χάλασε ο γάμος σας;’. Και απάντησα ‘Λοιπόν, σε αυτόν το γάμο ήμασταν τρεις και η πίεση από τα MME ήταν ένας ακόμα λόγος που έκανε δύσκολο το να είμαστε μαζί οι δυο μας’. Αλλά παρόλο που αγαπούσα τον μπαμπά σου, δεν μπορούσα να ζω κάτω από την ίδια στέγη με αυτόν», του είπε στη συνέχεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook γιατί το hallocy.com σας πηγαίνει παντού!

Διαβάστε επίσης