Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Big Brother 2: Το “καυτό” πλάνο της Ανχελίτα που “τρέλανε” κόσμο και κοσμάκη

Έχει κορμάρα

Η Ανχελίτα είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που έχει καταφέρει να τραβήξει όλη την προσοχή, ειδικά του Παναγιώτη Πέτσα που θα ήθελε να την μάθει περισσότερο. Η τραγουδίστρια λοιπόν, κυκλοφορεί στο σπίτι περισσότερο με το μαγιό της, μιας και μην ξεχνάμε πως στο σπίτι έχουν πισίνα και η ζέστη είναι ακόμη πολύ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/8 που είναι και το δεύτερο του νεου κύκλου που προβλήθηκε, την είδαμε να βρίσκεται έξω από την πισίνα, να κάνει ηλιοθεραπεία και φυσικά να κάνει βόλτα σούπερ σέξι με το μπικίνι της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο “καυτό” στιγμιότυπο, καθώς μια άλλη παίκτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα.

To “καυτό” στιγμιότυπο της Ανχελίτα στο Big Brother

Το 'καυτό' πλάνο της Ανχελίτα στο Big Brother

Ποια είναι η Ανχελίτα από το Big Brother
Ανάμεσα στα πρόσωπα έχουν μπει στο σπίτι είναι και η Ανχελίτα. Με ρίζες από την Κολομβία έχει εμφανιστεί στο Romeo και έχει κυκλοφορήσει το «Karma» που είναι ένα pop track, με R’n’B και ethnic επιρροές, που έγραψαν οι DJ PaCo και Bobito Deejay.

Η τραγουδίστρια που έχει υπογράψει συνεργασία με την Panik Record, πρόκειται να κάνει χαμό στο σπίτι, όπως μπορούμε να καταλάβουμε άλλωστε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ανχελίτα, διαθέτει κορμί μοντέλου και η κάθε ανάρτηση της συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Διαβάστε επίσης