Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Νέα αρχή για τον Κρατερό Κατσούλη – Τι συμβαίνει στη ζωή του

Μια αρκετά δύσκολη χρονιά ήταν η προηγούμενη για τον αγαπημένο παρουσιαστή, Κρατερό Κατσούλη. Ο αποχωρισμός του από την φωλιά των Κου Κου αλλά και ο χωρισμός του με την Κατερίνα Καραβάτου έπεσαν σαν βόμβα στην ελληνική showbiz.

Τώρα, όμως, με το ξεκίνημα της νέας σεζόν φέρεται πως… επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ.

«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: Πρόσωπο – ανατροπή για τον ρόλο του παρουσιαστή
Ποιο όνομα έπεσε στο τραπέζι αλλάζοντας τα δεδομένα.

οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του σόου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στον ANT1 έχουν ξεκινήσει και η επιτροπή έχει κλειστεί. Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Τάκης Ζαχαράτος έχουν ήδη «κλειδώσει» για τις θέσεις των κριτών. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε ένα περίπου μήνα, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμο το πλατό, ενώ η πρεμιέρα δεν θα έρθει νωρίτερα από τον Νοέμβριο.

Φέτος, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αναμένεται να δούμε κάτι διαφορετικό, καθώς πέρα από τα μαγνητοσκοπημένα γυρίσματα υπάρχουν σκέψεις να υπάρξουν και κάποια live.

Όσον αφορά στον Σάκη Τανιμανίδη, οι ιθύνοντες του σταθμού μέχρι πριν από λίγες μέρες εξέταζαν την πιθανότητα να μην πάρει ρόλο τέταρτου κριτή, όπως είχε στο παρελθόν, αλλά να του ανατεθεί η παρουσίαση του σόου. Αυτό οφειλόταν στο γεγονός πως «Η Φάρμα» ήταν «παγωμένη» και ενδεχομένως θα έβγαινε στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Όμως «Η Φάρμα» τελικά μπαίνει σε γυρίσματα αρχές Οκτώβρη με σκοπό να είναι στον αέρα σε δύο με δυόμιση μήνες, έτσι ο παρουσιαστής της, Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορεί να παρουσιάσει το σόου ταλέντων και θα επιστρέψει στον ρόλο του τέταρτου κριτή.

Καθώς τα δοκιμαστικά για παρουσιαστές του «Ταλέντου» που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι δεν έχουν αναδείξει ένα πρόσωπο στο οποίο οι επικεφαλής να πιστεύουν χωρίς δεύτερες σκέψεις, στο τραπέζι έπεσε ένα νέο όνομα που δείχνει να έχει κοινή αποδοχή. Πρόκειται για τον Κρατερό Κατσούλη που ξεχώρισε ως διαγωνιζόμενος στο Your Face Sound Familiar και φέτος μοιάζει να είναι κοντά στο να βρεθεί στην οικογένεια του ΑΝΤ1, δεδομένου ότι πλέον έχει ολοκληρωθεί και η «Φωλιά των Κου Κου» στο Star.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.