Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Big Brother 2: “Είχε έρθει σπίτι μου και για δυο ώρες…” – Ο Θέμης Κανέλλος αδειάζει τον Ισίδωρο!

«Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι»

Μπορεί ο Ισίδωρος στο πρώτο επεισόδιο του Big Brother 2 να κέρδισε την συμπόνια του τηλεοπτικού κοινού αλλά… σήμερα έχει καταφέρει να κάνει πολλούς να σταθούν απέναντί του με την συμπεριφορά και τα σχόλιά του.

Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Θέμης Κανέλλος, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 6/9 μίλησε στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και αποκάλυψε πολλά για τον… Ισίδωρο!

Οι αποκαλύψεις του Θέμη Κανέλλου για τον Ισίδωρο
«Στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τελοσπάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες».

«Πιστεύω ότι εν τέλει θα φανεί από μόνος του. Ας μη μείνουν οι τηλεθεατές στα δικά μου λόγια, είμαι 100% ότι σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί αυτή η περσόνα» πρόσθεσε αιχμηρά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά.

«Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης