Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Mad Clip: Ανατριχιάζει η αδημοσίευτη συνέντευξη για τα όνειρά του

“Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια με ένα τριπλάσιο σπίτι από ό,τι έχω τώρα, 2-3 αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα…”, δήλωνε ο Mad Clip.

Πριν από ένα χρόνο, ο Mad Clip είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Special Report και την Νάνσυ Τάσση. Ένα απόσπασμα από την κουβέντα τους έπαιξε στον αέρα της εκπομπής, το μεγαλύτερο μέρος όμως δεν έχει προβληθεί. Μάλιστα, πολλά από τα γυρίσματα έγιναν μέσα στην μοιραία Πόρσε. O Mad Clip μιλά για την ταχύτητα, ενώ προκαλούν ανατριχίλα τα όνειρά του για το μέλλον του…

«Κάνω την τρέλα μου που και που, αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω μέσα στο αυτοκίνητο και θα τρέχω σαν τρελός μέρα νύχτα μες στην κίνηση σαν τον άρρωστο. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα και δεν σου φταίει κανείς άλλος να τον πάρεις στον λαιμό σου. Αλλά αν βρω ένα ανοιγματάκι κάπου να κάνω την μαλ… μου, θα την κάνω. Μικρός ήμουν άρρωστος με τις κόντρες… Ένα δύο ατυχηματάκια τα έχω κάνει, αλλά τίποτα σοβαρό», δήλωνε ο Mad Clip και συνεχίζει:

«Δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου, θέλω να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Για μένα δεν είναι αυτό το pic, απλά είναι ένα σημείο της πορείας μου ο δρόμος που έχω πάρει. Θέλω να καταφέρω να χτίσω ένα πολύ ωραίο μεγάλο σπίτι, να βγάλω τη μάνα μου από την γκαρσονιέρα που μένει, να βοηθήσω την αδελφή μου, τους γύρω μου. Δεν είμαι 100% εκεί που θέλω να είμαι.

Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια με ένα τριπλάσιο σπίτι από ό,τι έχω τώρα, 2-3 αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, 2-3 επιχειρήσεις ακόμα, να είμαι λίγο στα παρασκήνια…».

 

Διαβάστε επίσης