Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου

Ξέσπασε ο Γκουντάρας κατά του Βαρθακούρη: «Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει»

«Προφανώς τώρα δεν έχει να…»

Χαμός επικράτησε με μια ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη όπου εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως το προφίλ της εκπομπής «ΣουΚου Family» Instagram , που παρουσίαζε πέρσι στον ΣΚΑΙ με τη σύζυγό του ο ίδιος, μετονομάστηκε σε «Όλα Γκουντ».

Όλος αυτός ο ντόρος που έχει ξεσπάσει, έχει στεναχωρήσει τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα, καθώς οι επιθέσεις του τραγουδιστή γίνεται προς το πρόσωπο τους.

Σε νέες δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του Χάρη Βαρθακούρη, λέγοντας πως ασχολείται με λάθος πράγματα.

Οι δηλώσεις Γκουντάρα για Βαρθακούρη
«Προφανώς τώρα δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι άλλο και ασχολείται με αυτό. Ασχολείται με λάθος πράγματα. Οι λογαριασμοί ανήκουν στα κανάλια. Ο λογαριασμός που λέει τώρα ότι είναι δικός του, ήταν προηγουμένως σε μια άλλη εκπομπή, ήταν στον Λιάγκα. Ο ίδιος λογαριασμός πήγε μετά στον Βαρθακούρη και ήρθε μετά σε εμάς. Μη γράφουμε πράγματα μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και συνέχισε:

«Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει, αλλά να γράφουμε πράγματα τα οποία ισχύουν. Για να δημιουργήσω εντυπώσεις μπορώ κι εγώ να γράψω ό,τι θέλω. Δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν με γνωρίζει ο Χάρης Βαρθακούρης. Ας λένε ό,τι θέλουν. Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει».

Διαβάστε επίσης