Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου

Άγρια κόντρα στο Instagram ανάμεσα σε Δημήτρη Αλεξάνδρου και Αλέξανδρο Κοντοπίδη

«Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα»

Μετά το σάλο που προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη με τα σχόλια της για του Παξούς και τα μαγαζιά εστίασης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, θέλοντας να τα… μαζέψει, τα έκανε χειρότερα. Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, ανέφερε πως η νεολαία δεν έχει όρεξη για δουλειά.

Είναι πολύ εργατικός άνθρωπος. Ξυπνάει στις 6.30 το πρωί και δουλεύει. Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Σίγουρα έχει ένα θετικό. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητη. Δε σκέφτεται πολλά από αυτά που λέει. Είναι και η ηλικία.

Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης.

Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown. Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στις δηλώσεις του.

Η αντίδραση του Κοντοπίδη στην δήλωση του Αλεξάνδρου
Η δήλωση αυτή λοιπόν έφερε και την αντίδραση του Αλέξανδου Κοντοπίδη, ο οποίος δεν δίστασε μεταξύ άλλων να τον αποκαλέσει γλάστρα σε stories που δημοσίευσε στο προφίλ του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ωστόσο έχοντας κάνει repost την εν λόγω ανάρτηση, θέλησε να του απαντήσει μέσω μηνύματος: «Έχεις απόλυτο δίκιο, γλάστρα αλλά με α… που είπα την γνώμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ».

Άγρια κόντρα στο Instagram ανάμεσα σε Δημήτρη Αλεξάνδρου και Αλέξανδρο Κοντοπίδη

Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης ωστόσο, δεν θέλησε να κρύψει το μήνυμα που δέχτηκε και σε νέο story του, του απάντησε «Καλά μην κλάψεις Μήτσο, ηρέμησε. Το α… είναι άγνοια, αναισθησία ή αρχ…α; Δεν είναι κατόρθωμα να λέει κάποιος ασυναρτησίες, δεν ξέρω γιατί κομπάζεις. Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα».

Δημήτρης Αλεξάνδρου Αλέξανδρος Κοντοπίδη τσακωμός

Διαβάστε επίσης