Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου

«Σκοτώθηκαν» Λιάγκας και Σκορδά στο Πρωινό – «Γιατί δεν φιλτράρεις λίγο αυτά που λες;»

Ο κακός χαμός στον αέρα της εκπομπής

Το πρωί της Τρίτης (28/9), η εκπομπή Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει και δείχνει τη Δέσποινα Βανδή σε κοινή έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, γεγονός που έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι οι δυο τους καθώς και για το πόσο ωραία είναι η Δέσποινα Βανδή «για την ηλικία της».

Ο καυγάς της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα
«Η Βανδή με τον Μπισμπίκη τι σχέση έχουν; Είναι φίλοι, γνωρίζονται; Από πού γνωρίστηκαν δηλαδή; Ήξερες εσύ ότι κάνει παρέα ο Μπισμπίκης με την Βανδή; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω. Αφήνει η εφημερίδα αιχμές ότι υπάρχει κάτι άλλο ανάμεσά τους; Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Είναι ωραίος άντρας ο Μπισμπίκης και η Βανδή για 50αρα… Δεν υπάρχει ωραιότερη 50αρα στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Το σχόλιό του αυτό ωστόσο έκανε έξαλλη την Φαίη Σκορδά η οποία έσπευσε να του απαντήσει: «Γιατί δεν φιλτράρεις λίγο αυτά που λες; Πρέπει να πεις και την ηλικία; Εσύ για τα χρονάκια σου μια χαρά είσαι».

Διαβάστε επίσης