Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

“Εμένα μου αρέσει που η Ιωάννα…” – Η αποκάλυψη του παρτενέρ της Τούνη στο J2US, Νικηφόρου

“Επειδή ήμουν και στις πρόβες, ήξερα ότι η Ιωάννα…”

Διπλή πρεμιέρα είχε η περασμένη εβδομάδα για τον Νικηφόρο: το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε γνωστό club της Αθήνας ενώ το Σάββατο τον είδαμε στο Just the 2 of us με την Ιωάννα Τούνη στο πλευρό του. «Επειδή ήμουν και στις πρόβες, ήξερα ότι η Ιωάννα είναι καλή τραγουδίστρια. Για μένα ήταν αναμενόμενο ότι οι κριτές θα το έβλεπαν αυτό θετικά και είμαι χαρούμενος που επιβεβαιώθηκα», δήλωσε ο τραγουδιστής στο okmag.gr λίγο μετά την εμφάνισή του στη σκηνή του J2US.

«Παίρνουμε ένα feedback στα social και ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και χαίρομαι πολύ για αυτό», μας λέει ο Νικηφόρος. Στην ερώτηση τι μηνύματα παίρνει γενικά, αναφέρει γελώντας: «Μερικά δεν μπορώ να τα πω αλλά έχουν πολύ πλάκα. Είναι θετικά κυρίως».

«Δεν νομίζω ότι σε αυτό το σόου ο ανταγωνισμός είναι το πρώτο μέλημά μας. Εμένα μου αρέσει που η Ιωάννα είναι τελειομανής, θέλουμε να παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα ό,τι καλύτερο μπορούμε», αναφέρει. Κι ενώ εκείνος θα μάθει στην παρτενέρ του να τραγουδάει καλύτερα, η Ιωάννα Τούνη θα του μάθει να χειρίζεται το Instagram.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης