Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

Άκης Πετρετζίκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και της βάφτισης του γιου του

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί!

Μετά τον γάμο τους, ακολούθησε η βάφτιση του κούκλου γιου τους που πήρε το όνομα, Αχιλλέας!

Ο ίδιος ο σεφ δημοσίευσε την ίδια μέρα στιγμιότυπα από τον γάμο του και σήμερα ανήρτησε ξεχωριστές στιγμές από τα δύο μυστήρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε στη λεζάντα τν φωτογραφιών στο instagram του: “27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! 👨‍👩‍👦 Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! 😁 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! ❤️”

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος απέκτησε έναν κούκλο γιο καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τον γάμο και τη βάφτιση του μονάκριβου γιου του ο σεφ

Διαβάστε επίσης