Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

J2US – Μαρίνος Κόνσολος: Θετικός στον ιό και ο ηθοποιός

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε ο Μαρίνος Κόνσολος να εξηγήσει τον λόγο της χθεσινοβραδινής του απουσίας από το J2US. Όπως αποκάλυψε το βράδυ του Σαββάτου στην έναρξη του show ο Νίκος Κοκλώνης, υπήρχαν κάποιες απουσίες λόγω των θετικών κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν.

Ένα από τα ζευγάρια που δεν είδαμε να διαγωνίζονται είναι και η Ελένη Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο. Η γνωστή τραγουδίστρια μερικές μέρες πριν είχε αποκαλύψει πως είναι θετική στον ιό με τον ηθοποιό όμως να μην κάνει καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, μετά τη χθεσινοβραδινή του απουσία και τα μηνύματα που έλαβε από κόσμο που ήθελε να μάθει αν είναι καλά, ο Μαρίνος Κόνσολος με μια ανάρτησή του αποκάλυψε πως έχει covid τον οποίο όμως αντιμετωπίζει σαν μια απλή γρίπη.

«Από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορονοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live!

Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 στον Alpha» έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.