Κυριακή, 14 Αυγούστου

Αριάδνη Γερασιμίδου: Το «τελευταίο αντίο» στη δημοσιογράφο – Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της

Ανείπωτος ήταν ο πόνος για συγγενείς και φίλους στο «τελευταίο αντίο» στην Αριάδνη Γερασιμίδου. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 7 Οκτωβρίου, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη Αττικής.

Η δημοσιογράφος αυτοκινήτων έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 4 χρόνια και πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, το είχε δημοσιοποιήσει με ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Η τελευταία επιθυμία της Αριάδνης Γερασιμίδου ήταν, αντί για λουλούδια, να υπάρχει κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Η ιστοσελίδα newsauto.gr βρισκόταν στη Ροδόπολη και κατέγραψε τις τραγικές στιγμές.

Το τελευταίο μήνυμα από την Αριάδνη Γερασιμίδου:

Η Αριάδνη Γερασιμίδου έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.Η δημοσιογράφος αυτοκινήτων έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 4 χρόνια και πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, το είχε δημοσιοποιήσει με ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 11:00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Ροδόπολης, με τους φίλους και τους συγγενείς της να της λένε το «το στερνό αντίο». Η τελευταία επιθυμία της εκλιπούσας ήταν αντί για λουλούδια να υπάρχει κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Το τελευταίο μήνυμα από την Αριάδνη Γερασιμίδου:

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)».

Διαβάστε επίσης