Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου

Ο Αλέξης Πρεβενάς σπάει τη σιωπή του για την κοκαΐνη: Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και η στιγμή της σύλληψης

Ο Αλέξης Πρεβενάς, ο τραγουδιστής που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες μαζί με τη σύντροφό του καθώς στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και έσπασε τη σιωπή του.

Ο τραγουδιστής που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το The Voice μίλησε για τη σύλληψή του από τις Αρχές, για τις ημέρες που πέρασε στο κρατητήριο ενώ έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα κατά των ναρκωτικών.

«Πέρασα μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι όπως συνέβη, έγινε για καλό. Με προστάτευσε από άλλα πράγματα που άμα συνέχιζα, ίσως να μου έκαναν μεγαλύτερο κακό. Όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερις πέντε μήνες. Όταν είχαμε κάνει τρεις επιτυχίες με τον παραγωγό μου και με αγώνα παλέψαμε και έβλεπα ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μου, αρέσει και παίζει στις τηλεοράσεις. Όπως κάθε καλλιτέχνης περίμενα να εισπράξω, να το χαρώ πρακτικά. Ήρθε η καραντίνα και μας έκλεισε στο σπίτι.

Δεν θα το κρύψω πέρασα μια βαθιά κατάθλιψη που το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, σε κάποιον ψυχολόγο. Είχα τη σύντροφό μου στο πλευρό μου. Ό,τι και να σου πει δεν μπορείς, δεν υπάρχουν λόγια να περάσεις καλά. Είχα απομονωθεί τελείως, είχα πάρει 20 κιλά.

Εκείνο το βράδυ πριν πάμε στο μαγαζί, την επόμενη παντρευόταν ο αδερφός μου. Θα βάφτιζα και την κόρη του κάτι που δεν έκανα τελικά και μου έχει στοιχίσει. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω ότι δεν πήγα στον γάμο. Ήμασταν στο μαγαζί, είχα πάρει ένα τηλέφωνο να μου κάνει delivery μια μικροποσότητα. Δεν ήθελα να δώσω στόχο. Σκάει η αστυνομία… Ένα λεπτό πριν βγω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ανέβα πάνω σου έχουν ανοίξει το αμάξι. Μου κόπηκαν τα πόδια. Ανέβηκα να πω ένα τραγούδι και μου λένε “Κατέβα τώρα”. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Πρεβενάς.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ό,τι χτίσαμε έπεσε για το τίποτα. Καλά μου έκαναν και με συλλάβανε. Ήταν κατακριτέο, δεν το συζητάω. Με μετέφεραν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα. Δεν υπήρχε μεγάλη ποσότητα, ήταν ψέματα. Ήταν για προσωπική χρήση το τελευταίο πεντάμηνο. Ευτυχώς που έγινε τώρα και δεν το συνέχισα. Μετά από αυτό έχουμε χωρίσει. Βασικά είχαμε χωρίσει αλλά θα με συνόδευε στον γάμο του αδερφού μου. Η πρώην μου δεν είχε καμία ανάμειξη, εγώ φταίω για όλα. Οι τέσσερις μέρες στο κρατητήριο πέρασαν βασανιστικά. Είχα πέντε μέτωπα να κοιτάξω εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν. Τι σκέφτονται οι γονείς μου για μένα; Δεν είμαι εξαρτημένος στα ναρκωτικά» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

 

Διαβάστε επίσης