Κυριακή, 14 Αυγούστου

«Τα κορίτσια του Bachelor δεν έχουν αξιοπρέπεια; Δεν έχουν μάνα, πατέρα να τις μαζέψει;»

«Είναι στο δρόμο ορφανά και πήγαν εκεί να βγουν απάγκιο;»

Την απέχθειά της για τα ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα για το Bachelor που προβάλλεται στον ALPHA (δείτε τα 8/10 highlights του επεισοδίου), εξέφρασε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 Μέρες TV» η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη. Δεν δίστασε μάλιστα, να αναφερθεί στους γονείς των κοριτσιών που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Ακολουθεί η συνέντευξη της Πιτσούλη με το σχόλιο για το Bachelor

Φέτος στην τηλεόραση κυριαρχούν το Big Brother, το GNTM…

Μη με συγχύζεις, σε παρακαλώ…

Σας ενοχλούν τα ριάλιτι;

Με ενοχλούν θανάσιμα. Βλέπω τώρα ένα αγόρι σε ένα τρέιλερ που κρατά ένα τριαντάφυλλο.

Πηνελόπη Πιτσούλη για Bachelor

Μιλάτε για το Bachelor;

Δεν ξέρω πώς το λένε. Πες μου, σε παρακαλώ, τι κάνουν αυτά τα κορίτσια εκεί; Δεν έχουν αξιοπρέπεια; Δεν έχουν μάνα, πατέρα να τις μαζέψει; Είναι στο δρόμο ορφανά και πήγαν εκεί να βγουν απάγκιο; Αναρωτιέμαι, έχει κοινό αυτό το πρόγραμμα; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Όλα τα ριάλιτι υποβιβάζουν τον πολιτισμό των Ελλήνων.

«Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα»
Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που ενώ είναι σε μεγαλύτερη ηλικία επιθυμούν να παίρνουν ρόλους που έχουν γραφτεί για μικρότερες ηλικίες. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: Δεν μπορείς να είσαι 100 χρονών και να παίζεις τον 20αρη, πράγματα που συμβαίνουν. Και με κοπέλες, τις βλέπω και βγαίνουν και είναι 60 χρονών και κάνουν την εικοσάρα.

Ή λέει η σαραντάρα Δεν μπορεί να είναι παιδί μου». Ε, ποια θα είναι παιδί σου; Ούτε το τριών χρονών παιδί μπορεί να είναι δικό σου. Καλό είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος, αλλά δεν θέλω όταν είναι κάτω οι άλλοι να τους πατάω στο κεφάλι.

Αλλά από την άλλη κι αυτοί έχουν κάνει αίσχη σε παιδάκια, οπότε μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι. Είχε νομιμοποιηθεί πια μια ασυδοσία και μια διαστροφή και μια επικράτηση του κάθε δυνατού. Μπορούσε ένας θιασάρχης να κάνει ό,τι θέλει πάνω σε πρόσωπα, σε ζωές…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα. Οι άνθρωποι που πάνε στα ριάλιτι, κονομάνε, βιοπορίζονται, τη δουλειά τους κάνουν. Τα κανάλια γιατί προσφέρουν συνέχεια σανό για ηλιθίους;»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου

Διαβάστε επίσης