Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Μαντλίν: Tην κακοποιήσε και την σκότωσε Γερμανός καταδικασμένος παιδόφιλος

Νέες αποκαλύψεις για την τύχη της Μαντλίν Μακάν, με τις γερμανικές Αρχές να είναι βέβαιες πως το κορίτσι δολοφονήθηκε, ενώ είναι σίγουρες και για το δράστη.

Εδώ και χρόνια η κοινή γνώμη περιμένει μια απάντηση για την εξαφάνιση της τρίχονης Μαντλίν ΜακΚαν που χάθηκε ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Πορτογαλία το 2007.

Πλέον, Γερμανοί εισαγγελείς δηλώνουν 100% βέβαιοι ότι πίσω από την εξαφάνιση της κρύβεται ο 44 χρονος παιδόφιλος, που έχει καταδικαστεί και κρατείται σε υψηλής ασφαλείας φυλακή στην Γερμανία, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας Κρίστιαν Βόλτερ, οι ερευνητές έχουν στη διάθεσή τους επαρκή στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του κύριου υπόπτου, ωστόσο, θέλουν να «ενισχύσουν περαιτέρω την θέση τους».

Μιλώντας στην Mirror, ο Βόλτερ τόνισε πως η ομάδα είναι «100% πεπεισμένη» πως η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον Μπρίκνερ, που είναι καταδικασμένος παιδόφιλος.

Μεταξύ άλλων, τα στοιχεία που διαθέτουν οι αρχές είναι το στίγμα από το κινητό του που αποδεικνύει ότι το 2007 κινούταν στην περιοχή που εξαφανίστηκε το τρίχονο κοριτσάκι και επιπλέον έχει ηχογραφηθεί μια «εξομολόγηση» που έκανε σε έναν φίλο του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, παραδέχονται οι εισαγγελείς ότι δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι είναι νεκρή η τρίχρονη αλλά ούτε και απόδειξη μέσω DNA. Υπάρχουν όμως στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν την υπόθεση. Μόλις πέρσι, οι αρχή είχαν ενημερώσει τους γονείς οτυ κοριτσιού ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως η κορούλα τους δεν είναι εν ζωή χωρίς όμως να δώσουν παραπάνω λεπτομέρειες.

Ο Μπρίκερ κατηγορείται και για άλλες επιθέσεις. Είχε επιτεθεί σε ένα 10χρονό κορίτσι, ενώ έχει δολοφονήσει και μια έφηβη στο Βέλγιο. Από την πλευρά του, πάντως, ο ίδιος και η νομική του ομάδα, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εις βάρος του. Επιμένει, δε, ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση της Μαντλίν Μακκέιν, υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία προσπαθεί απλά να κερδίσει δημοσιότητα συνδέοντάς τον με μια υπόθεση με την οποία δεν έχει καμία σχέση.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε επίσης